Bloggen - Bemannad rymdfart

Wandt + Lantz = Zandt

Kom och var med på en kväll i rymden med Marcus Wandt (astronaut), Annika Lantz (journalist och programledare) och Lena Nordlund (journalist Vetenskapsradion) på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm den 19 mars.
Marcus Wandt och Annika Lantz
Sveriges Radio/Rymdstyrelsen
Ämnen:
´
Publicerad
2024-03-13
Dela artikel:

Marcus Wandt började som stridspilot men längtade högre och spände i början av året fast sig i en kapsel och åkte 40 mil rakt upp i rymden. Annika Lantz har varit intresserad av rymden ända sedan hon förstod att hon befann sig i den, men lyfter helst inte en tum från jordytan. Lena Nordlunds rymdintresse kom till henne senare i livet men eftersom tid och rum är relativt har det ingen betydelse när dessa tre den 19 mars träffas på Kulturhuset Stadsteatern för att berätta om rymden, brevväxla om rymden, ställa frågor om rymden samt svara på DINA frågor om rymden (och Marcus).

Platsen är Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm, Hörsalen våning 3. Dagen är tisdag den 19 mars.

Evenemanget är gratis och öppet för alla, men man måste boka sin biljett. Max en biljett per e-postadress.

Insläpp är 17:30 och kvällen börjar klockan 18:00, kom i tid för att inte missa något.

Klicka här för att registrera dig 

Evenemanget samarrangeras av Rymdstyrelsen och Sveriges Radio. Delar av kvällen kommer även spelas in och sändas i Vetenskapsradion vid ett senare tillfälle.

Lena Nordlund
Sveriges Radio

Lena Nordlund redo för avfärd.