Programkonferens AI i klimatets tjänst

Vinnova, Formas, Energimyndigheten och Rymdstyrelsen har genomfört två utlysningar på temat AI i klimatets tjänst. Nu bjuder vi in till en konferens i samarbete med AI Sweden för att samla projekten och ge andra aktörer möjlighet att träffa projekten, nätverka och lyssna på ledande internationella experter och panelsamtal kring skärningspunkten mellan AI och klimat
Satellit över jorden
Vinnova
´
Publicerad
2024-01-24
Dela artikel:

Kom och träffa projekten, nätverka på vår mingellunch och lyssna på ledande internationella experter kring AI och klimat.

Vi vänder oss till representanter för finansierade projekt, investerare, AI-experter, klimatengagerade, myndigheter och intresserad allmänhet.

Antalet deltagare på plats är begränsat. Det finns också möjlighet att delta digitalt från och med 12.30 via Vinnovas Youtube-kanal. Länk skickas ut till anmälda och publiceras på denna sida före eventet.

OBS: Om du önskar att delta fysiskt i konferensen anmäl dig senast 2 februari. Du som vill delta digitalt kan anmäla dig till och med 6 februari.

Eventet hålls i AI Swedens lokaler på Folkungagatan 44 i Stockholm och är uppdelat i ett förmiddags- och ett eftermiddagspass.

Läs mer och anmäl dig här